Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

SERVICE

Retourformulier

Om ervoor te zorgen dat de afhandeling van retouren zo snel en soepel mogelijk verloopt verzoeken wij u om altijd dit formulier ingevuld mee te zenden. Bij het ontbreken van dit formulier kan er mogelijk geen credit uitgegeven worden.

Klik om het retourformulier te openen en te printen.

Reparatieformulier

Om de afhandeling van reparaties zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen maken wij gebruik van een reparatieformulier.

Dit formulier dient u bij iedere reparatie inzending zo volledig mogelijk in te vullen en met het apparaat mee te sturen.
Bij het ontbreken van dit formulier kan de reparatie serieuze vertraging oplopen of mogelijk niet in behandeling worden genomen.

Klik om het reparatieformulier te openen en te printen.

Slijpformulier instrumentarium

Scherp instrumentarium werkt prettiger en veiliger. Geef uw botte instrumentarium daarom nu een opfrisbeurt.

Om ervoor te zorgen dat de afhandeling snel en soepel verloopt verzoeken wij u om altijd dit formulier ingevuld mee te zenden. Bij het ontbreken van dit formulier zal het proces vertraging oplopen.

Klik om het slijpformulier te openen en te printen.

Onderhoudscontract

Onderhoud

Eickemeyer kan het onderhoud aan uw apparatuur verrichten, zodat u goed en veilig kunt blijven werken.
Van dentale unit tot rontgen apparaat, we kunnen jaarlijks bij u langskomen om uw apparaten na te kijken en af te stellen.

Klik om het onderhoudscontract te openen en te printen.

 

Zie ook de bijbehorende Prijslijst voor onderhoud
En onze Algemene onderhouds- en bruikleenvoorwaarden

Mach plafondlampen

Om te zorgen dat uw lamp op de juiste hoogte komt te hangen dienen wij de exacte plafondhoogte door te geven aan de fabrikant. Wij willen u daarom vragen om dit formulier in te vullen en naar ons te sturen zodat wij deze gegevens aan de fabrikant kunnen doorgeven.

Klik om het machformulier te openen en te printen.

Instrumentenreiniging

Onderhoud van instrumentarium is erg belangrijk in de dierenartspraktijk. Door dit op juiste manier te doen zorgt u voor een lange levensduur van uw instrumenten.

Wij willen onze klanten graag helpen op de juiste manier voor hun instrumenten te zorgen. Bezoek deze website: http://www.a-k-i.org en download de handleiding(en).Klik op de pdf hiernaast om de handleiding te openen

Online Ondersteuning

Heeft u problemen met de (her)installatie van uw product op uw PC, extra uitleg nodig of werkt iets anders online ondersteuningniet naar wens? Wij kunnen u helpen door middel van Online Support. Onze IT medewerkers kunnen met u meekijken naar het probleem door op afstand in te loggen.

Neem contact met ons op, zodat wij een Teamviewer verbinding tussen u en één van onze IT-specialisten kunnen starten. Let wel op: er kunnen kosten verbonden zitten aan deze online helpdesk.