Welkom bij het grootste VPO-centrum voor dierenartsen in Europa!


Dierenartsprofessionals van over de hele wereld nemen deel aan onze unieke cursussen en profiteren van de multiculturele uitwisseling van ideeën; gezien het aantal terugkerende deelnemers zijn ze een groot succes.

EICKEMEYER® veterinaire cursussen - Training van de nieuwste standaard

Voortdurende Professionele Ontwikkeling (VPO) is een doorlopend leerproces dat ervoor zorgt dat dierenartsen hun kennisbasis en klinische vaardigheden gedurende hun werkzame leven verbeteren.

EICKEMEYER® biedt al meer dan 35 jaar kwalitatief hoogwaardige veterinaire VPO en meer dan 17.000 dierenartsen hebben onze cursussen in Tuttlingen, Duitsland bijgewoond. We zijn er trots op dat we VPO aanbieden die wordt gegeven door vooraanstaande dierenartsdocenten van over de hele wereld, om onze deelnemers te onderwijzen, te vermaken en uit te dagen.

EICKEMEYER® VPO omvat lezingen, casusbesprekingen en workshops om praktische en relevante kennis te leveren. Onze high-tech lezingfaciliteiten, chirurgische wet labs en onze hoge verhouding van docenten tot deelnemers maken leren gemakkelijk, praktisch en plezierig.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in het grootste gespecialiseerde veterinaire VPO-centrum van Europa.

U kunt alle seminars bekijken en boeken op de pagina van EICKEMEYER® Duitsland.